1. Haberler
  2. Bilim ve Teknoloji
  3. ‘DOĞA VE KODLAMA’ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

‘DOĞA VE KODLAMA’ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Erzincan Şehit Astsubay Tamer Meriç Ortaokulunda 'Doğa ve Kodlama' etkinliği gerçekleştirildi.

featured
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Erzincan Şehit Astsubay Tamer Meriç Ortaokulunda ‘Doğa ve Kodlama’ etkinliği gerçekleştirildi.
Üniversite Öğrenci Toplulukları İşbirliği ve Destek Programı (ÜNİDES) kapsamındaki Dijital Çağda Büyüyen Çocuklar: Doğa ve Teknoloji Uyumu başlıklı projenin ilk hafta etkinliği olan ‘Doğa ve Kodlama’, Erzincan Şehit Astsubay Tamer Meriç Ortaokulunda gerçekleştirildi.
Etkinlik kapsamında robotik ve kodlama eğitmeni Öğretim Görevlisi Sedat Turan ve kulüp üyeleri tarafından öğrencilere robotik kodlama eğitimi verildi ve uygulamalar yaptırıldı.
Etkinlik sonunda kulüp akademik danışmanı Öğretim Görevlisi Çiğdem Kaya Bağdaş tarafından robotik ve kodlama eğitmeni Öğretim Görevlisi Sedat Turan’a teşekkür plaketi takdim edildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
‘DOĞA VE KODLAMA’ ETKİNLİĞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ
+ - 0

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!