1. Haberler
  2. Bilim ve Teknoloji
  3. BURHANİYE’ DE KANALİZASYON KAZISI MAHALLEYİ İNTERNETSİZ BIRAKTI

BURHANİYE’ DE KANALİZASYON KAZISI MAHALLEYİ İNTERNETSİZ BIRAKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde 5 gün önce meydana gelen kanalizasyon patlaması mahalleyi internetsiz bıraktı.
Ören Mahallesi Siteler Bulvarındaki kanalizasyon arızası 4 günlük bir çalışma sonucu giderilirken, kazılar sırasında bozulan internet hattı tamir edilemedi. 5 günden beri internetin kesik olduğunu anlatan Ramazan Şevik, ‘Kanalizasyon patlaması sırasında internetimiz gitti. Kanalizasyon arızası tamir edildi. Ancak, bizim internetimiz gelmedi. Soruyoruz, Bölgesel arıza var. Bu akşam gelecek diyorlar. Ama internet gelmiyor. Sorunun bir an önce giderilmesini bekliyoruz’ dedi.
Mehmet Terlemezoğlu da, ‘Kanalizasyon için açılan çukurlar kapatıldı. Ama internet gelmedi’ dedi. Cengiz Orcan da, ‘Yüzlerce insan internetsiz kaldı. Bir an önce arızanın giderilmesini bekliyoruz’ dedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
BURHANİYE’ DE KANALİZASYON KAZISI MAHALLEYİ İNTERNETSİZ BIRAKTI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!