Polis ekipleri tarafından Susurluk merkezli Bandırma, Bursa, İzmir ve Trabzon illerinde silah kaçakçılarına yönelik yapılan operasyonlarda 17 şahıs yakalandı.
Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; silah ve mühimmat kaçakçılığı yaptığı tespit edilen şahısların yakalanması için harekete geçildi.
25 Mart 2025 günü Susurluk merkezli Bandırma, Bursa, İzmir ve Trabzon illerinde gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda: 8 adet tabanca, 10 adet tabanca şarjörü, 142 adet tabanca fişeği, 12 adet av tüfeği, 12 adet tüfek kartuşu ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.
Örgütlü olarak silah ve mühimmat ticareti yaptıkları, alış ve satışa aracılık ettikleri tespit edilen 17 şahıs ekipler tarafından yakalandı ve haklarında 6136 Sayılı Kanuna Muhalefet suçundan tahkikat başlatıldı.
HABER: SERMİN ASLAN
Yorum yapın