1. Haberler
  2. Asayiş
  3. NİĞDE ADANA OTOYOLU’NDA KAZA:2’Sİ AĞIR 6 YARALI

NİĞDE ADANA OTOYOLU’NDA KAZA:2’Sİ AĞIR 6 YARALI

Niğde-Adana Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 6 kişi yaralandı.

featured

Niğde-Adana Otoyolu’nda meydana gelen trafik kazasında 2’si ağır 6 kişi yaralandı.
Edinilen bilgilere göre, Niğde-Adana Otoyolu’nun Başmakçı mevkiinde meydana gelen kazada, 21 AGF 368 plakalı otomobil ile Karayolları Genel Müdürlüğü’ne ait 38 ANB 714 plakalı kamyonet çarpıştı.
Kazada otomobilde bulunan 4 kişi ile yol kenarında çalışma yapan 2 karayolu personeli yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.
Yaralılar olay yerindeki ilk müdahalenin ardından ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılırken, 2 yaralının da durumunun ağır olduğu öğrenildi.
Kaza nedeniyle otoyolda bir süre trafik kontrollü olarak sağlanırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.