1. Haberler
  2. Asayiş
  3. KOZAN’DA 1 SAAT YAĞAN YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ

KOZAN’DA 1 SAAT YAĞAN YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adana’nın Kozan ilçesinde aniden bastıran ve 1 saat boyunca etkili olan yağmur cadde ve sokakları göle çevirdi, sürücüler zor anlar yaşadı.
Kozan’da aniden bastıran yağmur hayatı felç etti. İlçede bazı sokak ve caddelerde su taşkınları yaşandı. İlçe merkezindeki Irmak Caddesi Adnan Menderes Parkı üzerinde bulunan asfaltta çatlaklar oluşurken polis ekipleri bölgede güvenlik önlemi aldı. Caddeden geçen araçlar için trafik kontrollü olarak sağlandı. Ayrıca bazı iş yerlerini de su bastı. Esnaf, çekpaslar ile su basan alanları temizlemeye çalıştı.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KOZAN’DA 1 SAAT YAĞAN YAĞMUR HAYATI FELÇ ETTİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!