1. Haberler
  2. Asayiş
  3. JANDARMADAN DÜZENSİZ GÖÇMEN OPERASYONU

JANDARMADAN DÜZENSİZ GÖÇMEN OPERASYONU

Jandarma ekipleri tarafından Karesi, Ayvalık ve Marmara ilçelerinde yapılan 3 düzensiz göç olayında 22 düzensiz göçmen yakalandı.

featured

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından göçmen kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. Bu doğrultuda jandarma ekipleri tarafından 16 – 22 Aralık 2024 tarihleri arasında Karesi, Ayvalık ve Marmara ilçelerinde 3 düzensiz göç olayına müdahale edildi.

Yapılan çalışmalarda 20’si Afganistan, 2’si Suriye uyruklu olmak üzere 22 düzensiz göçmen yakalandı.

Ayrıca düzensiz göçmenleri taşımakta kullanılan 1 minibüs ve 5 adet can yeleği ele geçirildi, 1 organizatör ise yakalanarak hakkında tutuklama kararı verildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.