1. Haberler
  2. Asayiş
  3. EŞİNİ VE KIZINI HASTANELİK EDİP POLİSE BIÇAK ÇEKİP DİRENEN ŞAHIS TUTUKLANDI

EŞİNİ VE KIZINI HASTANELİK EDİP POLİSE BIÇAK ÇEKİP DİRENEN ŞAHIS TUTUKLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun’un İlkadım ilçesinde bir şahıs, tartıştığı eşini ve kızını darp ederek hastanelik etti. Komşularına kavanoz fırlatan saldırgan, olaya müdahale eden polislere de bıçakla karşı koyan şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Olay, Fatih Mahallesi’nde dün gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, inşaat işçisi E.K. (40), evde çıkan tartışma sonrası eşi F.K. (41) ile 17 yaşındaki kızları Y.E.K.’yi darp etti. Yaralanan anne ve kızı hastaneye kaldırılırken, öfkeli koca apartman sakinlerine de kavanoz fırlatarak saldırdı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine bıçakla direnen E.K., biber gazıyla etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı. Zanlının ayrıca olay sırasında Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği iddia edildi. E.K., İl Emniyet Müdürlüğü Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetle Mücadele Büro Amirliği ekiplerince ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edildi. Şahıs hakkında ayrıca Güvenlik Şube Müdürlüğü tarafından ‘Cumhurbaşkanı’na hakaret’ suçundan adli işlem başlatıldığı öğrenildi. Nöbetçi mahkemeye ifade veren E.K., mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
EŞİNİ VE KIZINI HASTANELİK EDİP POLİSE BIÇAK ÇEKİP DİRENEN ŞAHIS TUTUKLANDI
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!