Balıkesir Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü personellerince vatandaşlar birçok konuda bilgilendirildi.

Balıkesir’de Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekiplerince Balıkesir’de vatandaşlara çeşitli konularda bilgilendirme yapıldı.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü tarafından geçtiğimiz günlerde vatandaşlara yönelik tanıtım ve bilgilendirme çalışması gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen faaliyetler çerçevesinde 777 vatandaşa; iletişim yoluyla dolandırıcılık suçu, evden ve işyerinden hırsızlık, yankesicilik suçları konularında bilgilendirme yapıldı. Ayrıca Aile İçi ve Kadına Karşı Şiddetin önlenmesine yönelik KADES uygulaması hakkında 240 vatandaş bilgilendirildi.

Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların bu konularda daha duyarlı ve bilinçli olmalarını, kendilerine veya yakınlarına yönelik herhangi bir şüpheli durumla karşılaştıklarında vakit kaybetmeden ilgili birimlere başvurmalarını istedi.

Emniyet personeli, vatandaşlara bu konularda daha fazla bilgi almak istedikleri takdirde kendilerine ulaşabileceklerini de belirtti.

HABER: SERMİN ASLAN