1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ÇEÇEN LİDER KADİROV BODRUM’DA DENİZDE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

ÇEÇEN LİDER KADİROV BODRUM’DA DENİZDE BOĞULMA TEHLİKESİ GEÇİRDİ

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, tatil için geldiği Muğla’nın Bodrum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçirdi.

featured

Çeçenistan Devlet Başkanı Ramazan Kadirov, tatil için geldiği Muğla’nın Bodrum ilçesinde denizde boğulma tehlikesi geçirdi. Sahil Güvenlik ekipleri tarafından kıyıya çıkarılan Kadirov, ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Olay, öğle saatlerinde Bodrum’un Kaynar mevkiinde 5 yıldızlı bir otelde meydana geldi. İddiaya göre, denize giren Ramazan Kadirov bir anda çırpınmaya başladı. Durumu fark eden çevredeki görevliler sağlık ekiplerine haber verdi. Kısa sürede olay yerine ulaşan ekipler, Kadirov’a müdahale etti.
İlk müdahalesi sahilde yapılan Kadirov, daha sonra ambulansla özel bir hastaneye kaldırıldı. Edinilen bilgiye göre, hastanede tedavi altına alınan Kadirov’un sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bir süre müşahede altında tutulan Kadirov’un, hayati tehlikesinin bulunmadığı belirtildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.