1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BARTIN’DA DERE TAŞTI, KÖPRÜ YIKILDII

BARTIN’DA DERE TAŞTI, KÖPRÜ YIKILDII

Bartın’ın Ulus ilçesinde günlerdir yağan kar ve yağmur nedeniyle dere taşarken, üstündeki köprü de yıkıldı.

featured

Bartın’ın Ulus ilçesinde günlerdir yağan kar ve yağmur nedeniyle dere taşarken, üstündeki köprü de yıkıldı. Köprünün yakılması nedeniyle 3 evin köyle bağlantısı kesildi.
Ulus ilçesi Akyaş köyü Kadiroğlu Mahallesi’nde ahşaptan yapılan derme çatma köprü, günlerdir yağan kar ve yağmura dayanamadı. Yağışların ardından köprünün altından geçen derenin su seviyesi yükselerek, köprü boyuna ulaştı. Hızla akan suyun debisine dayanamayan köprü yıkıldı. Köprünün yıkılması ile köyün karşı yakasında bulunan 3 evle köyün bağlantısı kesildi. Ulaşılamayan 3 evde yaşayanların ise selden saatler öncesinde köprünün yıkılacağını anlayarak, karşı taraftaki yakınlarının evine sığındıkları öğrenildi.
Olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanan olmadığı öğrenildi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.