1. Haberler
  2. Asayiş
  3. ADALET BAKANI TUNÇ, BIÇAKLANAN MÜFETTİŞİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

ADALET BAKANI TUNÇ, BIÇAKLANAN MÜFETTİŞİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) otoparkında bir yemekhane personelinin bıçaklı saldırısı sonucu yaralanan müfettişi kaldırıldığı hastanede ziyaret etti.
Hakimler ve Savcılar Kurulu (HSK) Müfettişi Mehmet Arslan, HSK otoparkında bir yemekhane personeli tarafından ensesinden bıçaklanarak hastaneye kaldırılmıştı. Bakan Tunç, ağır yaralı olarak kaldırıldığı Ankara Bilkent Şehir Hastanesi’nde tedavisi devam eden Mehmet Arslan’ı ziyaret etti.

‘Gerekli adli soruşturmayı takip edeceğiz’
Ziyaretinin ardından bir konuşma yapan ve Arslan’ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten Bakan Tunç, ‘Sağlık durumu iyi, Hakimler ve Savcılar Kurulu müfettişlerimizden değerli arkadaşımız Mehmet Arslan, bıçaklı saldırıya uğramış öğle paydosu sırasında. Yemekhanede çalışan bir hizmetlinin bıçaklı saldırısı olmuş. O saldırıda ensesinden yaralanmış. Çok şükür iyi, hayati tehlikeyi atlatmış. Yoğun bakımda kendisi. Konuşuyor, bilinci de iyi. Ailesi de yanında. Doktorlarımız da tedavisi için çalışıyorlar. Üzücü bir olay tabii. Orada bir yemekhane çalışanının, bir hizmetlinin müfettişimize bu şekilde bir saldırısı hepimizi endişelendirdi ve üzdü. Gerekli adli soruşturma da yapılıyor şu anda. Saldırgan göz altında. Müfettişimiz de tehlikeyi atlattı ama tedavisi burada devam edecek. Ben müfettişimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. Gerekli adli soruşturmayı takip edeceğiz. Müfettişimizin tedavi sürecini de yakından takip ediyoruz’ diye konuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
ADALET BAKANI TUNÇ, BIÇAKLANAN MÜFETTİŞİ HASTANEDE ZİYARET ETTİ
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!