1. Haberler
  2. Spor
  3. FENERBAHÇE STADINDA YENİLEME VE TADİLAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

FENERBAHÇE STADINDA YENİLEME VE TADİLAT ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Fenerbahçe’nin 2024-2025 sezonunu Konyaspor maçı ile noktalamasının ardından stadyumda yenileme ve tadilat çalışmaları başladı.

featured
0
Paylaş

Fenerbahçe’nin 2024-2025 sezonunu Konyaspor maçı ile noktalamasının ardından stadyumda yenileme ve tadilat çalışmaları başladı.
Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yenileme ve tadilat çalışmaları kapsamında Maraton ve Fenerium tribünlerinde bulunan 9 bin adet koltuk yenileniyor. Yenileme çalışmaları koltukların söküm işlemleri ile başladı. Koltukların söküm işlemi tamamlandıktan sonra tribünlerin zeminleri düzeltilecek ve gerekli yerlerde tadilat çalışmaları yapılacak. Ardından 9 bin yeni koltuğun montaj işlemleri gerçekleştirilecek.
Koltuk yenileme çalışmalarının 15 Temmuz’da tamamlanması planlanıyor.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!