1. Haberler
  2. Politika
  3. CHP’Lİ BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÇALIŞANLARINA ZORLA PARTİ ÜYELİĞİ İDDİASI

CHP’Lİ BİLECİK BELEDİYESİNDEN ÇALIŞANLARINA ZORLA PARTİ ÜYELİĞİ İDDİASI

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, CHP’li Bilecik Belediyesinden çalışanlarına zorla parti üyeliği iddiasını gündeme getirerek, 'Bilecik Belediyemizde şehirde ki her iş bitmişte bir Cumhurbaşkanı adayı belirlemesi kalmış.

featured

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, CHP’li Bilecik Belediyesinden çalışanlarına zorla parti üyeliği iddiasını gündeme getirerek, ‘Bilecik Belediyemizde şehirde ki her iş bitmişte bir Cumhurbaşkanı adayı belirlemesi kalmış. Belediye personelini partiye üye yapma Ekrem’lerine oy toplama derdine düşmüşler’ dedi.
AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı Servet Yılmaz, geçtiğimiz gün Bilecik Belediyesi iştiraki Kayı A.Ş. çalışanlarının Bilgi Evi’ne çağırılarak zorla CHP’ye üye yapıldığı söyledi. Yılmaz, ‘Duyduklarımız inşallah doğru değildir. Güya CHP kameralar önünde şov yapıyor, demokrasi örneği veriyor ama arka planda dönenlere bir bakın. Ön seçimle belirleyecekleri Cumhurbaşkanı adaylarını belediye personeline belirtecekler ki belediye binasında belediye çalışanlarını zorla CHP üyesi yapıyorlarmış. Mansur Yavaş ön seçime katılmamakta haklıymış. Biz yarıştan mı kaçıyor? acaba diye düşünürken, meğer Ekrem’in işgüzarlıklarından kaçıyormuş. Bizim belediyemizde şehirde ki her iş bitmişte bir Cumhurbaşkanı adayı belirlemesi kalmış gibi belediye personelini partiye üye yapma, Ekrem’lerine oy toplama derdine düşmüşler’ dedi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.