1. Haberler
  2. Politika
  3. KARESİ İYİ PARTİ’DEN SAKARYA MAHALLESİ’NE ZİYARET

KARESİ İYİ PARTİ’DEN SAKARYA MAHALLESİ’NE ZİYARET

featured

İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Mahallesi Muhtarı Ahmet Eroğlu ile bir araya gelerek mahalleye ilişkin talep ve ihtiyaçları değerlendirdi.

İYİ Parti Karesi İlçe Başkanlığı, saha çalışmaları kapsamında Sakarya Mahallesi’ni ziyaret etti. İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Sakarya Mahallesi Muhtarı Ahmet Eroğlu ile bir araya gelerek mahallenin ihtiyaçları, vatandaşların talepleri ve bölgedeki güncel konular hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonrası açıklama yapan İYİ Parti Karesi İlçe Başkanı Cahit Can Tekin, göreve geldikleri günden bu yana Karesi’nin tüm mahallelerinde vatandaşlarla bir araya gelmeye ve sorunları yerinde tespit etmeye önem verdiklerini belirtti.

Tekin, Sakarya Mahallesi ziyaretinde mahalle sakinleri ve esnaftan gelen taleplerin muhtar Ahmet Eroğlu ile değerlendirildiğini ifade ederek, mahallede tespit edilen eksikliklerin ve ihtiyaçların takipçisi olacaklarını söyledi.

Muhtarların yerel yönetim anlayışında önemli bir görev üstlendiğini dile getiren Tekin, kendilerini ağırlayan Sakarya Mahallesi Muhtarı Ahmet Eroğlu’na teşekkür etti.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.