1. Haberler
  2. Asayiş
  3. BAŞAKŞEHİR’DE SAHTE ALKOL ÜRETİMİ YAPAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

BAŞAKŞEHİR’DE SAHTE ALKOL ÜRETİMİ YAPAN 2 KİŞİ TUTUKLANDI

İstanbul Başakşehir’de, sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı belirlenen iş yeri mühürlenirken, işletme sahibi 2 kişi tutuklandı.

featured

İstanbul Başakşehir’de, sahte alkol üretimi ve satışı yapıldığı belirlenen iş yeri mühürlenirken, işletme sahibi 2 kişi tutuklandı.
İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sahte alkol üretimi yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçti. Polis ekipleri, Başakşehir Ziya Gökalp Mahallesi Gürsu Sokak’ta lokanta olarak faaliyet gösteren işletmeye baskın düzenlendi. Adreste yapılan aramada, sahte alkol üretimi ve satışının yanı sıra uyuşturucu madde ticareti de yapıldığı belirlendi. Polislerin şüphelilerin iş yeri ve evinde yaptıkları aramada 15 litre kaçak alkol, satışa hazır 35 litre sahte alkol, satışa hazır 36 adet uyuşturucu hap ve çeşitli uyuşturucu maddelerin yanı sıra hassas terazi, 5 parça halinde metanfetamin, sahte göçmen kimlik kartı, çok miktarda nevi belli olmayan tıbbi ilaç ele geçirildi.
Polis ekipleri, Türkmenistan uyruklu 2 kişiyi gözaltına aldı. Emniyetteki sorguları tamamlanan 2 şüpheli çıkarıldığı mahkemece, ‘kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şahıslara ait iş yeri ise mühürlendi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.