1. Haberler
  2. Bölge Haberleri
  3. KAYMAKAM MEMİŞ, İNCELEMELERDE BULUNDU

KAYMAKAM MEMİŞ, İNCELEMELERDE BULUNDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Burhaniye Kaymakamı İlyas Memiş, Karayolları İzmir Bölge Müdürü Murat Gönenli ile Burhaniye’de sıkıntı yaşanan kavşak ile üst ve alt geçit talep edilen bölgelerde incelemelerde bulundu.

Burhaniye’den geçen Çanakkale İzmir karayolu hattında sıkıntı yaşanan otogar kavşağı, postacı kavşağı, Pelitköy kavşakları ile hastane önü üst geçit talebi ve polis merkezi ve Geriş Mahallesi arasındaki yolda alt geçit talep edilen bölgede yerinde inceleme yaparak yetkililerle birlikte çözüm alternatifler değerlendirildi.

İncelemelerde Karayolları İzmir Bölge Müdürü Murat Gönenli, Burhaniye İlçe Emniyet Müdürü Faik Karabaş, AK Parti Burhaniye İlçe Başkanı Hayri Zeybek, Edremit Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği yetkilileri ve Karayolları Bölge Müdürlüğü yetkilileri katıldı.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
KAYMAKAM MEMİŞ, İNCELEMELERDE BULUNDU
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!