1. Haberler
  2. Sağlık
  3. ÖĞRENCİLERDEN FARKINDALIK STANDI

ÖĞRENCİLERDEN FARKINDALIK STANDI

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi (BANÜ) Yeşilay Topluluğu öğrencileri, bağımlılıkla mücadelede farkındalık oluşturmak için bilgilendirme standı kurarak öğrencilere seminerler düzenledi.

featured
0
Paylaş

Yeşilay Topluluğu, bağımlılıkla mücadele kapsamında Necip Fazıl Kısakürek Konferans Salonu’nda BANÜ Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Latife Utaş Akhan tarafından “Neden Sigara İçiyoruz” başlıklı bir seminer düzenledi. Ayrıca, Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3’üncü sınıf öğrencileri tarafından “Tütün Bağımlılığı ve Bağımlılıkla Mücadele (Akran Eğitimi)” başlıklı bir seminer gerçekleştirildi ve öğrenciler bilgilendirildi.

Yeşilay Topluluk Başkanı Pınar Çokgüler, öğrencileri bağımlılıkla mücadelede birlikte hareket etmeye davet ederek, “Yeşilay Topluluğu olarak tütün, alkol, sigara, uyuşturucu, teknoloji bağımlılığı gibi 5 tane bağımlılıkla mücadele ediyoruz. Konferans salonlarında arkadaşlarımızı bilgilendirerek sunumlar gerçekleştiriyoruz. Toplumun daha bilinçli hale gelmesi ve bağımlılıkların önüne geçebilmesi amacıyla farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızı da bizimle birlikte bağımlılıklara karşı mücadelede topluluğa üye olmaları için mutlaka bekliyoruz” dedi.

 

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!