ŞAMPİYON YARIŞKABİN

Bu yıl 19’uncusunu gerçekleştirdiğimiz Kurumlar Arası Kuva-yi Milliye Futbol Turnuvası, yaklaşık 2 aylık bir maratonun ardından finalleri yapıldı. 32 takımın mücadele ettiği turnuvanın finalinde Yarış Kabin ile Altıeylül Belediyesi karşılaştı. Hakemin maçı başlatmasıyla birlikte mücadele başlayan takımlar izleyenlere unutulmaz dakikalar yaşattı. Turnuvanın final maçı olması sebebiyle de çok sayıda davetli, bu karşılaşmayı izlemek için Küçüksan Halı Saha’da yerlerini aldılar. Kimileri sandalyesini, içeceğini kapıp geldi kimisi de ailesi ve çocuklarıyla.

Maç süresince her iki takım da birbirinden güzel performanslar sergilediler, elde ettikleri pozisyonları güzel değerlendirdiler. Maç içerisinde durum ne olursa olsun tartışmadan uzak bir şekilde oyun sergilemeleri ile de izleyenlerin gönüllerini kazandılar.

Mücadelenin, adrenalinin en yoğun olduğu bu maçta her iki takım da attığı birer gol sonrası berabere kaldılar. Penaltılara gidilen maçta vuruş esnasında sahada büyük bir sessizlik hakim oldu. Tüm taraftarlar nefeslerini tutmuş ve golün atılıp atılmayacağına bakıyordu. Gol olduğu zaman da büyük bir gürültü ile seviniyorlar. Biz işimiz gereği çok fazla maç seyrettik. Ama ben bu turnuvada gördüğüm final maçı heyecanına çok rast gelemedim. Halı sahada yapılan bir turnuva için katılım çok fazlaydı, heyecan ise çok daha fazla.

Turnuvanın kazananın belirleneceği bu penaltı atışlarında Yarış Kabin, penaltıda attığı goller ile müsabakanın galibi oldu. Attıkları son penaltı golünün ardından sahada büyük bir coşku içerisine şampiyonluklarını kutlayan Yarış Kabin, bir önceki turnuvada ucundan kaçırdığı şampiyonluğu bu yıl elde etti.

Bir önceki turnuvada da aynı performansını sergileyen Yarış Kabin, finallere kadar yükselmişti. Ancak finalde rakibi GOP Güvercin Sevenler’i yenemedi ve turnuvada 2. oldu. Kısa bir aradan sonra yenisini düzenlediğimiz turnuvaya daha güçlü kadro ile katılım sağlayan Yarış Kabin, galibiyeti hak etti. İlk maçtan itibaren birinci olma hedefiyle sahaya çıkan Yarış Kabin, bir önceki turnuvada alamadığı birinciliği bu yıl aldı. Ben buradan Yarış Kabin takımında ter döken herkesi tebrik ediyorum. Biz izleyenlere de böylesine güzel bir maç seyrettikleri için ayrıca teşekkür ediyorum.