Balıkesirspor, 2024-2025 sezonuna yeni yönetimi, yeni teknik ekibi ve yenilenen kadrosu ile hazırlanıyor. 58 yıllık mazisinde sevinçler, hüzünler yaşayan kırmızı beyazlı sevdamız Balıkesirspor, bu sezon şampiyonluk parolası ile yola çıktı. Bu yolda bizlere düşen de şehrin markasına destek olmak. Abdullah Bekki başkanlığındaki yönetim ile geldiğimiz nokta da iş dünyasından birçok isim kırmızı beyazlı takıma destek oldu ve olmaya devam ediyor.

Balıkesirspor’un yeni sezon yol haritası belli oldu. Bu yol haritasında yeni yüzü ile Balıkesirspor 8 Eylül’de Fatsa Belediyespor maçı ile taraftarının huzuruna çıkacak. Taraftara düşen görev ise tribünde yerini alarak takımına destek olmak.

Balıkesirspor’un bu sezon için kombine kartları da satışa çıktı. Kombine kartlarda ilki ise Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli yaşattı. Başkan Şehirli, kombine kartlardan alarak meclis üyelerine dağıttı ve örnek bir harekete imza attı. Geçmişten bu yana her zaman kırmızı beyazlı takımın yanında olan Başkan Şehirli, bu hareketi ile şehrin markasına gönül veren taraftarların da kalbinde taht kurdu.

Altıeylül Belediye Meclis toplantısı öncesinde dağıtılan kombine kartlar meclis üyelerini de mutlu etti. Balıkesirspor için duyarlı bir yaklaşım sergileyen Başkan Şehirli’ye ilk teşekkür de MHP’li meclis üyesi ve Balıkesirspor önceki dönem yöneticisi İsmet Deniz’den geldi.

Altıeylül Belediye Başkanı Hakan Şehirli’nin, Balıkesirspor sevgisini taraftarlarda alkışladı. Şimdi Başkan Şehirli’nin bu örnek hareketinin diğer belediyelere ve iş dünyasına da yansıması. Başkan Şehirli’nin, Balıkesirspor için yaktığı ateşin tüm camiayı sarması ve yolun sonunun şampiyonluk olması en büyük temennimiz.