Kanlı para oyunu giderek yayılıyor!
Son dönemde okullarda çocukların oynadıkları popüler oyunlar arasında yer alan kanlı para oyunu tüm okulları neredeyse esir aldı. Çocukların ellerinden kan gelinceye dek oynadıkları oyun içinse uzmanlar uyarıyor!
Son dönemde okullarda öğrenciler arasında yeni bir oyun türedi ve yayıldı. Neredeyse tüm okullarda görülen bu oyunun çocuklara zarar vermesi oyuna karşı hem okul yönetiminin hem de velilerin harekete geçmesini sağladı. Çocuklar ellerinden kan gelinceye kadar oynadıkları bu kanlı para oyununda öyle bir seviyeye geldiler ki madeni paranın etrafına daha çok kan akması için makasla çizikler atmaya başladılar. Uzmanlar ise bu durumun tehlikesine büyük bir uyarı yapıyor! İşte tüm detaylar...

Kanlı para oyununa okullardan yasak!
Okullarda son dönemde oldukça yaygınlaşan ve çocuklar arasında popüler olan Kanlı Para oyunu çocukların ellerinden kan gelinceye kadar oynadıkları bir oyun. Oyunun çocuklarda kırık, zedelenme ve doku hasarı gibi büyük sorunlara sebebiyet verebileceğini dile getirerek uzmanların uyarılarına karşı okullarda yasaklanan bu oyun yayılmaya devam ediyor.
Çocuklar arasında oynanan bu kanlı para oyunu ilk başta madeni parayı havaya atıp elin dışı ile tutmaya çalışmakla başlıyor. Elin dışı ile yakalanan para parmak arasına alınarak masaya sertçe vuruluyor. Eğer bu başarılmazsa oyun orada başlıyor. Başaramayan çocuk elini yumruk yapıp masaya dik bir şekilde koyuyor diğer çocuklarda demir parayı eklem yerlerine hızla fırlatıyorlar. Eklem yerlerinin kanamasına kadar devam eden bu oyunda çocukların elleri oldukça hasar görebiliyor.