MHP MYK Üyesi
28. Dönem Balıkesir Milletvekili
TBMM Çevre Komisyonu Üyesi
Ekrem Gökay Yüksel Kimdir?
Balıkesir Ülkü Ocakları Başkanı olarak 9 yıl, 2019-2023 yılları arasında Milliyetçi Hareket Partisi Balıkesir İl Başkanı olarak görev yapmıştır. 2023 seçimlerine katılmak üzere bu görevi bırakan Yüksel, 2023 genel seçimlerine MHP 1. sıra Balıkesir milletvekili adayı olmuştur. 28. dönem TBMM Balıkesir milletvekili seçilmiştir.

İşte Bizim Milletvekilimiz
Ekrem Gökay Yüksel Milletvekili seçilir seçilmez Balıkesir ilinin ve ilde yaşayan vatandaşların sorunları ile yakından ilgilenmeye başladı. Bu sorunları zaman zaman Meclis Kürsüsünde dile getirdi ve yaptığı her konuşma ülke gündemine oturdu.
TBMM’de bizleri en güzel şekilde temsil eden Yüksel, aynı zamanda gözümüz, sözümüz, kulağımız oldu. Başarılı çalışmaları parti içinde de yer buldu ve MHP MYK üyesi oldu.
Balıkesir'in ve seçmeninin Milli İradesi MHP'den Milletvekili olan Yüksel ile meclise yansımış oldu. Balıkesirli olarak Yüksel'in TBMM’sine girmesi hepimizin göğsünü kabarttı, hepimizi gururlandırdı.

Helal Sana Vekilim
Meclis çalışmaları dışında tüm zamanını Balıkesir de geçiren, ilçe ilçe, köy köy, mahalle mahalle dolaşan ve halkın sorunlarını dinleyen Yüksel, temsil yeteneğini ile de ön plana çıkan biridir.
İstişareye önem veren, kamu ile halk arasında köprü olmaya özen gösteren, yaşadığı şehrin havasını bilen, Balıkesir’i yaşayan ve ille bütünleşmiş Yüksel, kendisini ziyarete gelen herkesle yakından ilgilendi ve onları en güzel şekilde ağırladı.

Vizyon-Misyon
Vizyonu ve misyonu olan, devletinin ve milletinin, ülkesinin şerefini, birliğini, dirliğini, düşünen Yüksel; Ülkemiz ve Balıkesir için büyük bir kazançtır. Yanlışa yanlış, doğruya doğru diyerek hakikatleri Meclis Kürsüsünde çekinmeden dile getirmektedir.

Özü Sözü Bir
Özü de, sözü de, bir olan Yüksel, Balıkesir Halkı tarafından kendisine emanet edilen vekilliği en iyi şekilde devam ettirmektedir. Sorunlara hak ve hakkaniyet dairesinde yaklaşarak, çözüme paydaş olmaktadır. Kışkırtan değil, uzlaştıran vekildir. Balıkesir için gecesini gündüzüne katan Ekrem Gökay Yüksel şu anda da sahada çalışmalarına devam etmektedir.