Toç Bir-Sen Balıkesir 2 No’lu Şube Başkanlığı’nın 1. Olağan Genel Kurulu’na katılan Orman Bölge Müdürü Musa Şen, birlik ve beraberlik mesajı verdi.
Balıkesir Orman Bölge Müdürü Musa Şen, Tarım-Orman Çalışanları Birliği Sendikası (Toç Bir-Sen) Balıkesir 2 No’lu Şube Başkanlığı’nın 1. Olağan Genel Kurulu’na katıldı.
Balıkesir Milletvekilleri İsmail Ok ve Mustafa Canbey ile AK Parti Balıkesir İl Başkanı Mehmet Aydemir’in de katıldığı genel kurulda konuşan Musa Şen, sendikaların kuruluşunda ve gelişiminde emeği geçen isimleri andı.
Memur-Sen ve Toç Bir-Sen’in kuruluş sürecinde önemli hizmetlerde bulunan ve bugün hayatta olmayan emekçileri rahmetle anan Şen, bugüne kadar birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde birçok zorluğun aşıldığını belirtti. Şen, aynı dayanışma anlayışıyla çalışmaya ve ilerlemeye devam edileceğine inandığını ifade ederek genel kurulun hayırlı olması temennisinde bulundu.





