Bu sezon 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Balıkesirspor, Afyon kampında oynadığı üç hazırlık maçı sonunda henüz hazır olmadığını gösterdi.

Afyon kampında lige hazırlanan kırmızı beyazlılar, oynadığı üç hazırlık maçının ikisini kaybetti, birini kazandı. Bu sezon 2. Lig kırmızı grupta mücadele edecek olan Balıkesirspor, Afyon kampında oynadığı üç hazırlık maçı sonunda henüz hazır olmadığını gösterdi. Transfer yasağı nedeniyle geçen seneki kadrosunu büyük ölçüde koruyan ve genç isimler ile takviye eden Balıkesirspor, teknik direktör Muhammet Yılmaz yönetiminde sezona eksiksiz girmenin planlarını yapıyor.

Afyon kampında oynadığı 3. hazırlık maçında Kartal Bulvarspor’a 3-0 mağlup olan ve rakibi karşısında ideale yakın bir kadro ile mücadele eden kırmızı beyazlılar, yeni sezon öncesinde hazır bir görüntü çizmedi ve hayal kırıklığı yaşattı. İran ekibi Mag Futboll maçını gençlerden kurulu bir kadro ile oynayan ve 7-0 kazanan Balıkesirspor, ilk hazırlık maçında 2. Lig ekibi Batman Petrolspor’a 2-0 ve 3. Hazırlık maçında da 3. Lig takımlarından Kartal Bulvarspor’a 3-0 yenilerek sert bir uyarı aldı.

Kırmızı beyazlı renklere gönül veren taraftarlar, hazırlık maçlarında alınan sonuçların her ne kadar lig için ölçü olmayacağını savunsalar da, yine de gerek oynanan futbol gerekse skor anlamında daha iyi sonuçların alınması gerektiğini söylediler. Şu andaki görüntünün umut vermediğini dile getiren kırmızı beyazlı taraftarlar, “Kadromuz geçen yılki kadro. Hatta üç dört sezondur aynı kadro. Birkaç isim ayrılsa da genel anlamda transfer yasağı nedeniyle gençlerden takviyeli olarak aynı kadro ile ligde mücadele edeceğiz. Ancak Afyon kampında oynanan hazırlık maçlarında alınan sonuçlar bizi tatmin etmedi. Lig daha zorlu geçecek. Şu andaki görüntü ile ligde başarılı olamayız. Teknik ekibinin gerekli önlemleri alması gerekir. Şu ana kadar oynanan hazırlık maçları kırmızı beyazlı takım için sert bir uyarı oldu” diye konuştular.

Balıkesirspor yarın kampın son hazırlık karşılaşmasını 3. Lig ekiplerinden Aksarayspor ile oynayacak.    




KAYNAK: İHA