Kırkpınar Başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil, er meydanından sonra yeşil sahalardaki performansı ile göz doldurdu.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile basın mensupları arasındaki dostluk maçı geçtiğimiz hafta yenilenen AHP Tesislerinde oynandı. Büyükşehir Belediye takımında forma giyen Balıkesir Büyükşehir Belediyespor sporcusu, Türk yağlı güreşinin başarılı başpehlivanlarından Mehmet Yeşil Yeşil, performansı ile dikkat çeken isim oldu.

Kispetiyle de dualı çayırlarda kol bağlayan ve er meydanlarında kazandığı altın kemerler ile tanınan Yeşil Yeşil oynadığı futbol, sergilediği bilek hareketleri ve sert şutları ile maça damgasını vurdu.

37 yaşındaki Kırkpınar başpehlivanı Mehmet Yeşil Yeşil’in fırsat buldukça Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları yanı sıra Balıkesir’de iz bırakan eski Balıkesirspor’lu futbolcularla halı sahalarda top koşturduğu öğrenildi.

Öte yandan Yeşil Yeşil, dostluk maçında Balıkesir basın mensuplarından oluşan takımı en çok zorlayan iki isimden birisi oldu. Performansını bir de güzel bir golle taçlandıran Mehmet Yeşil Yeşil, er meydanındaki tutkulu mücadelesini yeşil sahalarda da sürdürdü.

Haber: Doğancan Balık