1. Haberler
  2. Spor
  3. YALÇIN KOŞUKAVAK: ‘TOPUN SÜREKLİ HAVADA OLDUĞU MAÇTI’

YALÇIN KOŞUKAVAK: ‘TOPUN SÜREKLİ HAVADA OLDUĞU MAÇTI’

Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, oynadıkları Altay maçının ardından, 'Oynaması zor bir maçtı.

featured

Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, oynadıkları Altay maçının ardından, ‘Oynaması zor bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Umarım Manisa FK’yı play-off potasının içerisine sokarız’ dedi.
Spor Toto 1. Lig’in 28. haftasında Manisa FK, deplasmanda Altay’ı 3-1 mağlup etti. Maçın ardından basın toplantısında konuşan Manisa FK Teknik Direktörü Yalçın Koşukavak, ‘İki takım için de kritik bir maçtı. Altay, uzun süredir iç sahada oynamıyordu. Bizim açımızdan da geçen haftaki Eyüpspor mağlubiyeti play-off barajında kalmamız açısından önemliydi. Ligin boyu kısaldıkça bu tür maçların zorluk derecesi yüksek oluyor. Altay, tüm planını top rakipteyken baskıyla kazanma üzerine yapıyor. Bugüne kadar attıkları gollerin yüzde 58’ini duran toptan atmışlar. Oynamak yerine uzun top ve duran topu tercih ediyorlar. Tabii böyle takımları savunmakta güçlük çekiyorsunuz. 1980’lerin İngiltere’si gibi top sürekli havada. Oynaması zor bir maçtı. Kazandığımız için mutluyuz. Umarım Manisa FK’yı play-off potasının içerisine sokarız’ şeklinde konuştu.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.