Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde 4-5-6 Eylül tarihlerinde 4 takımın katılacağı Kurtuluş Turnuvası düzenlenecek. Baş antrenör Ahmet Gürgen, basketbol severleri lig öncesi bu anlamlı turnuvaya davet etti.

Türkiye Basketbol Ligi’nde (TKBL) 2024-2025 sezonunda mücadele edecek olan Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor. Bu sezon genç bir kadro ile ligde mücadele edecek olan Büyükşehir Belediyespor, baş antrenör Ahmet Gürgen yönetiminde geçtiğimiz günlerde Çanakkale’de kamp yaptı. Kamp sonrası açıklamalarda bulunan Gürgen, kampın gayet verimli ve pozitif geçtiğini söyledi. Kampın oyuncuların birbirlerini tanıma noktasında faydalı olduğunu dile getiren baş antrenör Gürgen, “Diğer yandan basketbol içeriği ve kuvvet, kondisyon anlamında da oldukça faydalı bir zaman geçirdiğimizi düşünüyorum. Oyuncularımla kamp içinde, sezon içerisinde oynayacağımız basketbola dair başlangıçlar yaptık. Kamp gayet verimli ve pozitif geçti. Öte yandan kampta tam kadro zaman geçirdik. Son olarak takımımıza Çanakkale kampında dahil olan uzun yabancımız Elijah Lufile’de takıma ve basketbolumuza hızlıca adapte olduğunu düşünüyorum. Genç bir kadroyuz. Herkesten daha çok çalışmalıyız ve çok çalışacağız” diye konuştu.

KURTULUŞ TURNUVASI OYNANACAK

13-15 Eylül 2024 tarihinde başlayacak olan lig öncesi 4-5-6 Eylül tarihlerinde Kurtuluş Turnuvası düzenleneceği açıklayan Gürgen, “Normal sezon öncesi 4 takımın katılacağı turnuvanın şehrimiz, taraftarlarımız ve takımımız adına yararlı bir turnuva olacağını düşünüyorum. Tüm Balıkesirli basketbol severleri 2024-2025 sezonu öncesi Kurtuluş Turnuvasına davet ediyoruz” dedi. 4-5-6 Eylül tarihlerinde düzenlenecek olan Kurtuluş Turnuvasına Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, Gaziantep, Bandırma Bordo ve Esenler Erok takımları katılacak. Öte yandan Türkiye Basketbol Ligi 2024-2025 sezonu 13-15 Eylül 2024 tarihinde başlayacak ve birinci devre 20-22 Aralık 2024 tarihinde sona erecek. Büyükşehir Belediyespor ilk maçını evinde Finalspor ile oynayacak. Temsilcimiz, ikinci maçını deplasmanda Bandırma Bordo ile üçüncü maçını da evinde Sigortam Net ile oynayacak.   

HABER: HABER MERKEZİ