İkinci amatör küme A grubunda hafta içi oynanan müsabakada şampiyonluk mücadelesi veren Balıkesir Toygarspor, Yenikavakspor ile karşılaştı. Maça hızlı başlayan Toygarspor, 10 da Gökhan ile 1-0 öne geçti. İlk yarı 1-0 Toygarspor’un galibiyeti ile sona erdi. İkinci yarıda 54 de Gökay farkı ikiye çıkarttı. 90+8 de Yenikavakspor’un tek sayısı geldi ve müsabakayı Toygarspor 2-1 kazanarak üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçla Toygarspor bu sonuç ile puanını 13’e yükselterek ikinci sıraya yerleşti. Toygarspor lider Bakacakspor’un 1 puan gerisinde yer alırken zirve hesapları yapmaya da başladı. Toygarspor 6 maçta rakip filelere 17 gol atarken kalesinde gördüğü 4 golle de grupta en az gol yiyen takım konumunda.

 

HAKEMLER: Recep Duman, Bünyamin Şahin, Fırat Balkan

YENİKAVAKSPOR: Yunus, İsmail, Beyhan, O. Sıraç, Kürşat, Nurullah, Atakan (Ömer), Zekeriya (Mehmet), Levent (Abdurrahman), Serdar (Arda), Faruk (Mustafa)

BALIKESİR TOYGARSPOR: Harun, Mehmet, Coşkun, Emir, Tugay, Hüseyin (Bilgin), Emre, Serdar (Selim), Seymen (Özer), Ömer (Gökay), Gökhan (Hüseyin Baroğlu)

GOLLER: Dk. 90+8 Beyhan (Yenikavak), Dk. 10 Gökhan, Dk. 54 Gökay (Toygar)

HABER: UĞUR YAZICI