1. Haberler
  2. Spor
  3. SÜPER LİG’DE 30. HAFTA GÖRÜNÜMÜ

SÜPER LİG’DE 30. HAFTA GÖRÜNÜMÜ

haftasında Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın BAY geçtiği haftada 3 puana uzanarak puan farkını 3’e indirdi.

featured

Trendyol Süper Lig’in 30. haftasında Fenerbahçe, lider Galatasaray’ın BAY geçtiği haftada 3 puana uzanarak puan farkını 3’e indirdi.
Trendyol Süper Lig’de 30. hafta bugün oynanan 2 karşılaşma ile tamamlandı. Oynanan 9 müsabakada toplam 19 gol atıldı. Ligde 71 puanla liderlik koltuğunda oturan Galatasaray haftayı maç yapmadan geçti. Takipçisi Fenerbahçe ise zorlu Trabzonspor karşısına çıktı. Sarı-lacivertliler 1-0 geriye düştüğü müsabakayı 4-1’lik skorla kazandı ve puanını 68’e yükseltti. Ligde 3. sırada bulunan Samsunspor, konuk olduğu Antalyaspor’a 2-1 mağlup olarak üst üste 2. yenilgisini yaşadı. Beşiktaş ise haftanın kapanış maçında Kasımpaşa karşısında 1 puanı son dakikada bulduğu golle aldı.
Küme düşme hattında yer alan takımlardan Sivasspor, Çaykur Rizespor ile berabere kalırken, son 3 sıradaki Alanyaspor, Hatayspor ve Adana Demirspor kendi sahasında mağlubiyet yaşadı.
Haftanın maçları ve sonuçları:

Adana Demirspor – Kayserispor: 0-2
Çaykur Rizespor – Sivasspor: 1-1
Başakşehir – Konyaspor: 1-0
Antalyaspor – Samsunspor: 2-1
Alanyaspor – Bodrum FK: 0-1
Hatayspor – Eyüpspor: 0-1
Fenerbahçe – Trabzonspor: 4-1
Göztepe – Gaziantep FK: 1-1
Kasımpaşa – Beşiktaş: 1-1

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.