Balıkesir Süper Amatör Lig Merkez grubunda 7’de 7 yaparak son haftaya giren Sındırgı Belediyespor, Bigadiç Belediyespor ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Ligde puan kaybı yaşamayan Sındırgı Belediyespor, rakibi karşısında 13 de Cengiz’in golüyle 1-0 öne geçti ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi. İkinci yarıda da etkili olan Sındırgı Belediyespor, 50 de penaltıdan Kadir’in golüyle farkı ikiye çıkardı. Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Sındırgı Belediyespor sahadan 2-0 galip ayrıldı. Bigadiç Belediyespor’da Ertuğrul 49 da kırmızı kart gördü ve takımını 10 kişi bıraktı. Sındırgı Belediyespor bu sonuçla 8 de 8 yaparak 24 puanla ligin ilk yarısını zirvede tamamladı. Lider sekiz maçta rakip filelere 21 gol atarken, kalesinde ise sadece 4 gol gördü.

 

HAKEMLER: Furkan Işık, Melis Ceyda Güzel, Yaşar Görkem Özgör

BİGADİÇ BELEDİYESPOR: Rasim, Şamil, Hasan, Mert, Furkan, Ertuğrul, Emre (Efe), İsmail, Sefer (Canpolat), Mehmet, Tunahan (Emir)

SINDIRGI BELEDİYESPOR: Ahmet, Emre Çoban, Emre Başak, Burak, Oğuzhan, Necat, Cengiz, Orhan (Yusuf), Mesut, Emre İnan, Kadir (Kubilay)

GOLLER: Dk. 13 Cengiz, Dk. 50 (P) Kadir

KIRMIZI KART: Ertuğrul (Bigadiç)

HABER: DOĞANCAN BALIK