UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup ilk maçında A Milli Futbol Takımı, deplasmanda karşılaştığı Galler ile 0-0 berabere kaldı.

UEFA Uluslar B Ligi 4. Grup’un ilk maçında deplasmanda Galler’e konuk olan A Millî Futbol Takımımız sahadan 1 puanla ayrıldı. Galler'in başkenti Cardiff'teki Cardiff City Stadyumu'nda oynanan müsabakayı Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Ethem Hacıosmanoğlu ile TFF Yönetim Kurulu Üyeleri tribünden takip etti.

Grubun aynı saatte başlayan diğer maçında İzlanda, Karadağ'ı sahasında 2-0 mağlup etti. Bu sonuçların ardından millîlerimiz, grupta 3. sıraya yerleşti.

 

 

TARAFTARLAR MİLLÎLERİMİZİ YALNIZ BIRAKMADI
A Millî Takımımızın Galler ile deplasmanda karşılaştığı müsabakada Türk taraftarlar da tribündeki yerini aldı. Avrupa'nın farklı ülkelerinden gelen taraftarlarımız, Cardiff City Stadyumu'nda kendilerine ayrılan yerden Ay-Yıldızlılarımıza destek verdi. Bazı Türk taraftarların, Galli taraftarların arasında da karşılaşmayı izlediği görüldü. Kapasitesi 33 bin kişilik olan Cardiff City Stadyumu'nun tamamen doldu.

 

 

A Millî Takımımız, gruptaki ikinci maçında bugün saat 21.45’de İzlanda ile İzmir'de bulunan Gürsel Aksel Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

 

HABER: HABER MERKEZİ