Burhaniye Ören Turizm Kültür ve Sanat Festivali kapsamında düzenlenen Trap Yarışması, Şarköy Mahallesi Trap Atış Alanı’nda gerçekleştirildi.

Etkinlik, Burhaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü tarafından Burhaniye Belediyesi'nin destekleriyle organize edildi ve yoğun bir katılımla tamamlandı.

Profesyonel ve amatör olmak üzere iki kategoride düzenlenen yarışma, gün boyu devam etti ve toplamda 60 sporcu kıyasıya mücadele etti. Yarışmaya katılan sporcular, hem deneyimlerini sergileme hem de festivalin coşkusuna ortak olma fırsatı buldu. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler de etkinliği yerinde izleyerek katılımcılara destek verdi.

Yarışma sonunda dereceye giren sporculara ödül ve kupaları, Burhaniye Belediye Başkan Vekili Tarık Erdil, Belediye Meclis Üyesi Murat Dinçer ve Burhaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Mustafa Kabakçı tarafından takdim edildi.

 

Dereceye Giren Sporcular

Profesyonel Kategori: Ali Eytemiş, Melih Demir, Yafez Seymen, Mehmet Karyağar, Serkan Kurt, Kenan Tezcan,

Amatör Kategori: Emre Bayramoğlu, Serhat Şen, Erman Bozkurt, Ömer Bayav, Volkan Kurter

Hüseyin Altınel

 

Trap Yarışması, katılımcıların yeteneklerini sergilediği ve izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği bir etkinlik olarak festivale renk kattı. Burhaniye Belediyesi ve Burhaniye Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü, gelecekte benzer etkinlikler düzenleyerek bu spor dalına olan ilgiyi artırmayı hedefliyor.

 

HABER: HABER MERKEZİ