1. Haberler
  2. Spor
  3. PAMUKÇU BELEDİYESPOR KENDİNE GELDİ 4-1

PAMUKÇU BELEDİYESPOR KENDİNE GELDİ 4-1

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkinci amatör küme Play-Off müsabakalarının ikinci haftasında Pamukçu Belediyespor ile Sakarya Ateşispor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada üstün olan Pamukçu Belediyespor, her iki yarıda bulduğu 4 golle rakibini 4-1 mağlup ederek ikinci hafta da 3 puanla tanıştı. Sakarya Ateşispor ise ikinci haftayı da puansız kapattı. 

HAKEMLER: Eren Delioğlu, Ömer Faruk Taşdemir, Tugay Şencan

SAKARYA ATEŞİSPOR: Fedayi, Suat, Tunay (Serdar), Alihan, Hasan, Burak, Serkan, Fırat, Raşit (Feyzullah), Muhammed, Aslan

PAMUKÇU BELEDİYESPOR: Musa, Yasin (Hakkı), Zekican, Ahmet (Ayberk), İlyas, Uğurcan, Hüseyin, Serkan (İsmail), Beytullah, Selman (İsmail Dede), Emre

GOLLER: Dk. 90 Muhammed (Sakarya Ateşi), Dk. 28-74 Emre, Dk. 58 Selman, Dk. 83 İsmail Dede (Pamukçu)

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
sinirli
Sinirli
PAMUKÇU BELEDİYESPOR KENDİNE GELDİ 4-1
Yorum Yap

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!