1. Haberler
  2. Spor
  3. OLE GUNNAR SOLSKJAER’DEN 2 DEĞİŞİKLİK

OLE GUNNAR SOLSKJAER’DEN 2 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, son oynadıkları Athletic Bilbao maçının 11’ine göre Antalyaspor karşılaşmasında 2 değişiklik yaptı.

featured

Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, son oynadıkları Athletic Bilbao maçının 11’ine göre Antalyaspor karşılaşmasında 2 değişiklik yaptı.
Trendyol Süper Lig’in 21. haftasında Beşiktaş, deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşıyor. Beşiktaş Teknik Direktörü Ole Gunnar Solskjaer, son oynadıkları Athletic Bilbao mücadelesinin 11’ine göre Antalya karşısına 2 değişiklikle çıktı. Solskjaer; Ernest Muçi ve Ciro Immobile’nin yerine Alex Oxlade-Chamberlain ile Semih Kılıçsoy’a görev verdi. Norveçli teknik adam ayrıca Süper Lig’deki ilk maçına çıktı.

Beşiktaş’ın 11’i
Beşiktaş, Antalyaspor karşılaşmasına; Mert Günok, Jonas Svensson, Emirhan Topçu, Felix Uduokhai, Arthur Masuaku, Gedson Fernades Al-Musrati, Milot Rashica, Alex Oxlade-Chamberlain, Rafa Silva ve Semih Kılıçsoy 11’i ile başladı.

Chamberlain, 5 hafta sonra 11’de
Beşiktaş’ın İngiliz futbolcusu Alex Oxlade-Chamberlain, Antalyaspor karşılaşmasıyla ligde 5 hafta sonra 11’de maça başladı. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon hepsi Süper Lig’de olmak üzere 5 müsabakada şans buldu. Chamberlain, bu maç öncesi sadece Adana Demirspor ile oynadıkları mücadelede 11’de sahaya çıktı. Tecrübeli futbolcu tek gol sevincini de 15. haftada oynanan Fenerbahçe derbisinde yaşadı.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.