Süper Lig hakemlerimiz 5. hafta da görev yapacak. Oğuzhan Çakır, Samsun’da düdük çalacak. Adnan Deniz Kayatepe ise Galatasaray-Çaykur Rizespor maçında dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Balıkesir Bölgesi Süper Lig hakemi Oğuzhan Çakır Süper Lig’in 5. Haftasında zorlu maçta görev aldı. Samsunspor ile Konyaspor arasında bugün saat 17.00 de Samsun Yeni 19 Mayıs Stadı’nda oynanacak olan zorlu 90 dakikada Oğuzhan Çakır düdük çalacak. Oğuzhan Çakır’ın yardımcılıklarını ise Serkan Çimen ve Mehmet Akıncık yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Oğuzhan Uğurlu.  Oğuzhan Çakır, ligin 5. Haftasında dördüncü maçına çıkıyor. Oğuzhan Çakır’ın müsabakalarda ki başarılı yönetimi Balıkesir spor camiasında sevinçle karşılandı.

KAYATEPE ALİ SAMİ YEN’DE

Süper Lig hakemimiz Adnan Deniz Kayatepe, Süper Ligin 5. haftasında dördüncü hakem olarak görev aldı. Tecrübeli hakemimiz bugün saat 20.00 de Ali Sami Yen Spor Kompleksi Rams Park’da Galatasaray ile Çaykur Rizespor takımları arasında oynanacak olan müsabakada dördüncü hakem olarak görev yapacak. Müsabakayı Arda Kardeşler yönetecek.

HABER: UĞUR YAZICI