1. Haberler
  2. Spor
  3. MELİH ÖZDEMİR KURTDERELİ GÜREŞLERİNDE GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

MELİH ÖZDEMİR KURTDERELİ GÜREŞLERİNDE GÜMÜŞ MADALYA KAZANDI

Yunusemre Belediyespor Yağlı Güreş Takımı sporcusu Melih Özdemir, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Balıkesir 64.

featured

Yunusemre Belediyespor Yağlı Güreş Takımı sporcusu Melih Özdemir, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi Balıkesir 64. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde deste büyük boyda gümüş madalyaya imza attı.
Yunusemre Belediyespor’un genç yağlı güreşçisi Melih Özdemir, CW Enerji Türkiye Yağlı Güreş Ligi 5.Ayak Güreşleri olan Balıkesir 64. Kurtdereli Mehmet Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde deste büyük boyda ikinci olarak Manisa’nın gururu oldu. Zorlu rakiplerini geçerek final oynayan Melih, bir büyük turnuvadan daha madalya ile ayrılmayı başardı. Manisa’ya madalya ile döndüğü için mutlu olduğunu belirten yetenekli güreşçi, 6 – 8 Eylül tarihlerinde yapılacak 672. Antalya Elmalı Yağlı Pehlivan Güreşleri’nde altın madalya kazanmak için çalışacağını ifade etti. Melih Özdemir’in sağlam adımlarla geleceğe ilerlediğini kaydeden Antrenör Ali Gökçen de kazanılan madalyayı kendilerine destek olan Yunusemre Belediye Başkanı Semih Balaban’a armağan ettiklerini belirterek, Elmalı’dan da madalya ile dönerek deste büyük boy kategorisindeki lig sezonunu ilk 4 içinde bitireceklerine inandıklarını söyledi.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.