Ömerli Mahallesi'nin organize ettiği köyler arası futbol turnuvasında ilk maç heyecanı yaşandı.

Ömerli Mahallesi tarafından düzenlenen köyler arası futbol turnuvasının ilk maçı büyük bir heyecanla başladı. Bu turnuva, sporun yanı sıra dostluk ve rekabetin de ön plana çıktığı bir organizasyon olarak dikkat çekiyor. Bandırma Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan sentetik sahada gerçekleşen turnuvaya 14 köy takımı katıldı.

Turnuva, 1-26 Haziran tarihleri arasında düzenleniyor ve gençlerin kötü alışkanlıklardan korunması ve spor yapmaya teşvik edilmesi hedefleniyor. A Grubunda, Aksakal, Doğa, Dutliman, Dedeoba, Külefli ve Danişment Doğruca kırsal mahalleleri, B Grubunda ise Yeni Yenice, Kuş Cenneti, Doğanpınar Çinge, Erikli Ömerli, Ergili ve Bereketli Mahalleleri yer alıyor.

Turnuvanın 3. gününde saat 20:30'da gerçekleşen müsabakada Doğanpınar-Çinge ile Ergili takımları karşı karşıya geldi. İlk hafta maçlarında B grubunda Ergili, Doğanpınar-Çingespor'u 6-1'lik bir skorla mağlup etti.

Doğanpınar-Çingespor, maç boyunca gösterdiği azim ve kararlılıkla gelecek maçlar için umut vaat etti. Özellikle orta saha oyuncularının performansı, takımın potansiyelini ortaya koydu. Her iki takım da üstün bir mücadele sergiledi, ancak Ergili köyünün gösterdiği üstün performans ve attığı goller maçı kazanmasını sağladı.

HABER: HABER MERKEZİ