Merkez B grubunda şampiyonluk parolası ile mücadele eden K. Vicdaniyespor, ikinci hafta da Kesirvenspor engelini de farklı geçerek zirvedeki yerini korumayı başardı.
İkinci amatör küme Merkez B grubunda Karesibeyi Vicdaniyespor rakibi Kesirvenspor’a gol yağdırdı. Sezona şampiyonluk parolası ile başlayan Karesibeyi Vicdaniyespor, ikinci maçında da gol şov yaptı. Ligde ki ilk maçını İskele Belediyespor’a karşı 6-1 kazanan Karesibeyi Vicdaniyespor ikinci maçında da Kesirvenspor engelini 7-2 ile geçti. Ligde iki de iki yaparak zirvede yer alan Karesi beyi Vicdaniyespor yoluna emin adımlar ile devam ediyor. Lider Karesibeyi Vicdaniyespor iki maçta rakip filelere toplam 13 gol atarken, kalesinde ise 3 gol gördü.
HAKEMLER: Mehmet Gümüşbaş, Cengizhan Işık, Bahadır Atabey
KESİRVENSPOR: Emre, Emin, Yiğit, Berat, Hasan, Batuhan, İsmail, Kadir, Umut, Ahmet, Rıdvan
KARESİBEYİ VİCDANİYESPOR: Hasan, Oğuz, Ertuğrul, Emir, Yiğitcan, Eray, Ramazan, Kazım, İbrahim, Hasan Altıntaş, Semih
GOLLER: Dk. 76 Kadir, Dk. 80 İsmail (Kesirven), Dk. 8-56-60 Ramazan, Dk. 13-23 Semih, Dk. 29 Ertuğrul, Dk. 62 Eren (K. Vicdaniye)
HABER: HABER MERKEZİ
Yorum yapın