Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, geçtiğimiz sezon Susurlukspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen stoper oyuncusu Sergen Kaplan ile anlaşma sağlandı.

Balıkesir Büyükşehir Belediyespor, 2024-2025 futbol sezonunda Süper Amatör Lig'de mücadele edecek kadrosunu güçlendirmek adına önemli bir transfere imza attı. Geçtiğimiz sezon Susurlukspor formasıyla başarılı bir performans sergileyen stoper oyuncusu Sergen Kaplan ile anlaşma sağlandı.

Transfer anlaşmasının imza töreninde, Kulüp Başkanı Burç Özoğuz ve Futbol Şube Sorumlusu Serdar İşgüzar hazır bulundu. Yapılan anlaşmanın hem kulüp hem de oyuncu için hayırlı olması temennisinde bulunuldu. Kulüp yönetimi, yapılan bu transferin camiaya ve futbolcuya hayırlı olmasını dilerken, Kaplan'ın takıma büyük katkı sağlayacağına olan inançlarını dile getirdi.

Sergen Kaplan da transfer sonrası yaptığı açıklamada, Balıkesir Büyükşehir Belediyespor’da olmaktan duyduğu memnuniyeti ifade ederek, "Yeni takımımda başarılı olmak ve takımıma katkı sağlamak için elimden geleni yapacağım. Bu büyük camianın bir parçası olmak gurur verici" dedi.

 

Haber: Uğur YAZICI