Yeni kurulan ve ikinci amatör küme de mücadele eden Balıkesir Toygarspor, ilk maçından galip ayrıldı. İkinci amatör küme Merkez A grubunda mücadele eden Toygarspor, Balıklıspor ile oynadığı mücadeleden 3-2 galip ayrılarak amatör kümeye üç puan ile merhaba dedi. Rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 önde kapatan Toygarspor, ikinci yarıda gelen karşılıklı goller sonrasında sahadan 3-2 üstün ayrılan taraf oldu. Balıkesir Toygarspor Kulüp Başkanı Bayram Soner Yenal, ilk kez yer aldıkları amatör kümede sezona galibiyet ile başlamalarının sevincini yaşadıklarını belirterek güçlü bir kadro kurduklarını ve hedeflerine ulaşmak istediklerini söyledi. 

 

HAKEMLER: Hüseyin Kaya, Okan Dürgün, Samet Akça

BALIKESİR TOYGARSPOR: Harun, Mehmet, Mehmet Çan (Coşkun), Tugay, Emir, Serdar, Ertunga, Seymen, Bilgin (Selim), Gökay (Ömer), Hüseyin

BALIKLISPOR: Faik, Egemen, Halil, İsmail, Nedim, Enes (Beytullah), Gökay, Yakup (Ertan), Mustafa, Atakan, Halil İbrahim (Emre)

GOLLER: Dk. 32-42 Seymen, Dk. 68 Gökay (KK) (Toygar), Dk. 48 Nedim, Dk. 90+4 Beytullah (Balıklı)

HABER: UĞUR YAZICI

 




KAYNAK: İHA