Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı klasman kadrolarında Balıkesir Bölgesi’nden 28 hakem yer aldı. İHK Başkanı Ahmet Ayaz, “Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı listede 28 olan hakem kadromuzu aynen koruduk.”

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF)2024-2025 sezonunda klasman ve bölgesel kadrolarda yer alacak hakemleri açıkladı. Yaz döneminde terfi ve tenzil yapılmayacağı daha önce açıklandığı için Balıkesir bölgesi hakemleri yerlerini korudu. Açıklanan listede Balıkesir Bölgesi’nden 28 isim yer aldı. TFF’nin belirlediği listede Süper Lig’de ki hakemi Oğuzhan Çakır, bu sezon da Süper Lig’de düdük çalmaya devam edecek. Süper Lig yardımcı hakemi Bilal Gölen’de görevine devam edecek. Adnan Deniz Kayatepe’de A klasman hakemi olarak görevini sürdürecek. Balıkesir Bölgesi’nin listesinde tek kadın hakem ise Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem Melih Ceyda Güzel. İl Hakem Kurulu (İHK) Başkanı Ahmet Ayaz, sezon öncesi yaz döneminde Balıkesir’in klasman hakemi kadrosunda değişiklik yaşanmadığını belirterek “2024-2025 futbol sezonuna geçen sezon görev yapan klasman hakem kadromuz ile devam ediyoruz. Türkiye Futbol Federasyonu’nun açıkladığı listede 28 olan hakem kadromuzu aynen koruduk. Yaz döneminde klasman listelerinde terfi ve tenzil yapılmayacağı daha önce açıklanmıştı. Şimdi beklentimiz devre arasında. Devre arasında yapılmasını beklediğimiz yükselme seminerlerinin ardından klasman hakem sayımızın artmasını bekliyoruz” dedi.

BALIKESİR’İN HAKEM KLASMAN KADROSU:

Süper Lig Hakemi: Oğuzhan Çakır

Süper Lig Yardımcı Hakemi: Bilal Gölen

A Klasman Hakemi: Adnan Deniz Kayatepe 

A Klasman Yardımcı Hakemi: Sabri Öğe

B Klasman Yardımcı Hakemleri: Enes Biroğlu, Mert Baykal, Volkan Esen

C Klasman Hakemleri: Berkay Ağış, Emre Küçük, Muhammed Taha Onat, Talha Öztürk

C Klasman Yardımcı Hakemi: Ardahan Işık

Kadın Bölgesel Yardımcı Hakem: Melis Ceyda Güzel

Bölgesel Hakemler: Emre Can Yılmaz, Furkan Işık, Mustafa Furkan Ceylan, Oğuzhan Keçeci

Bölgesel Yardımcı Hakemler: Ahmet Erol, Alper Çakır, Alperen Şeker, Aydın Baran Tek, Berkay Erel, Halil Ulaş Aydemir, Hasan Gökmen, Mehmet Akif Avcı, Osman Yalçın Toros, Sezgin Öneş, Süleyman Oral.

HABER: UĞUR YAZICI