Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda birlik beraberlik çağrısında bulunan Bandırmaspor Onursal Başkanı Onur Göçmez, herkesi 5 Haziran’da yapılacak kongreye davet etti.

Bandırmaspor Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu 13 Mayıs’ta başkan adayı olmaması dolayısıyla 5 Haziran’a ertelenmişti. İlk kurulda başkan adayı olmayacağını açıklayan Bandırmaspor Onursal Başkanı Onur Göçmez, sosyal medya hesabından yayınladığı mesaj ile Bandırmaspor taraftarlarını Bandırmaspor’a sahip çıkmaya davet etti.

Bandırmaspor’un tarihinde yapılan en kalabalık kongresinin 5 Haziran’da olması gerektiğini belirten Başkan Göçmez, “Belediye Başkanımızla, ilçe sporumuzla, siyasi partilerimizle, odalarımızla, muhtarımızla, Kroniklerle, Lider tayfayla, Kır saçlılarla, Panormosla, Bordo Tayfa ile, Cinçukuru ile, Bentbaşıoldboys ile, caddemizle, sokağımızla, mahallemizle, köyümüzle, çarşımızla, pazarımızla, abisi, kardeşi, kadını, çocuğu, bordosu ve beyazı ile bazen Levent’te bazen çamlıkta, bazen Gönen’de de bazen Edincik’te, bazen hayalde ve bazen gerçekte, bazen İstanbul’da bazen Diyarbakır’da... Biz biriz kimse kıssadan hisse yapmasın. Kimse üstüne düşmeyen vazife altına girmesin. Bilir misiniz bir laf vardır; ‘Kalabalık ile tenha arasında ki farkı bilmek.’ Biz bölünmeyiz bölünmeyeceğiz! Biz her şeyi toparlarız! Biz Bandırmalıyız, var olsun Bandırma… 5 Haziran’da salonda olacağız. Tarihin en kalabalık kongresi olmalı herkes gelmeli takımına ve geleceğine sahip çıkmalı” diye konuştu.

HABER: HABER MERKEZİ