1. Haberler
  2. Spor
  3. FENERBAHÇE, SPARTAK TRNAVA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

FENERBAHÇE, SPARTAK TRNAVA MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

Fenerbahçe, 5 Ekim Perşembe günü deplasmanda Spartak Trnava ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi H Grubu 2.

featured

Fenerbahçe, 5 Ekim Perşembe günü deplasmanda Spartak Trnava ile oynayacağı UEFA Konferans Ligi H Grubu 2. maçının hazırlıklarını Can Bartu Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.
Fenerbahçe’de Teknik Direktör İsmail Kartal yönetiminde yapılan idman; koşu, ısınma ve koordinasyon hareketleri ile başladı. Ardından iki gruba ayrılan oyuncular, pas çalışması yaptı. Antrenman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla da tamamlandı.
Yarın öğlen saatlerinde Slovakya’ya gidecek sarı-lacivertli kafile, son antrenmanını akşam saatlerinde maçın oynanacağı stadyumda yapacak.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

KAI ile Sohbet Et

Yapay zeka asistanı
Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.