1. Haberler
  2. Spor
  3. FENERBAHÇE, SEVİLLA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

FENERBAHÇE, SEVİLLA MAÇI HAZIRLIKLARINA BAŞLADI

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Sevilla ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

featured

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu’nda Sevilla ile yapacağı maçın hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.
Can Bartu Tesisleri’nde Teknik Direktör Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirilen antrenman koşu, ısınma ve koordinasyon start aldı. Ardından pas çalışmasıyla devam eden idman taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi.. Kayserispor maçında ilk 11’de forma giyen futbolcular, idmanı salonda yaptıkları rejenerasyon çalışmasıyla tamamladı.
Sarı-lacivertliler, Sevilla ile oynayacağı maçın hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla sürdürecek.

Giriş Yap

Balıkesir Birlik Gazetesi - Son Dakika , Güncel Haberler ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Sohbet sistemi şu anda aktif değil. Lütfen daha sonra tekrar deneyin.