Süper Amatör Lig Körfez grubunda ilk iki sırayı paylaşan 1966 Edremitspor ile Havran Fatih Belediyespor Edremit’de karşı karşıya geldi. Derbi maçın ilk golünü misafir takım Havran Fatih Belediyespor attı. 23 de Fatih topu ağlarla buluşturdu ve takımını 1-0 öne geçirdi. Edremitspor 31 de Eyüp ile bu gole cevap verdi ve skora denge geldi 1-1. 42 de Havran Fatih Belediyespor’un kazandığı penaltıyı Okan gole çevirdi ve ilk yarı 1966 Edremitspor’un 2-1 mağlubiyeti ile sona erdi. İkinci yarıya Edremitspor hızlı başladı ve 52 de penaltı kazandı. Golcüsü Ali Tayfun skoru eşitledi 2-2. Müsabakanın bu sonuçla bitmesi beklenirken, 90+7 de Ömer takımına galibiyeti getiren golü attı ve zorlu maçı 1966 Edremitspor 3-2 kazandı.

HAKEMLER: Talha Öztürk, Hasan Gökmen, Okan Dürgün

1966 EDREMİTSPOR: Hacı Ahmet, Cihan (Emre), Bünyamin, Deniz (Kadir), Ömer Özdemir, Ömer Karadağ, Mert (Doruk), Ali, Eyüp, Ali Tayfun, Vedat (Mehmet)

HAVRAN FATİH BELEDİYESPOR: Eren, Emre, Doğan, Ufuk, Mehmet, Hüseyin, Ahmet (Tahsin), Oktay (İbrahim), Selçuk (Sabahattin), Okan (Aşkın), Fatih (Ahmet Demirtaş

GOLLER: Dk:31 Eyüp, Dk. 52 (P) Ali Tayfun, Dk. 90+7 Ömer Karadağ (Edremitspor), Dk. 23 Fatih, Dk. 42 (P) Okan (Havran)

Haber: Doğancan Balık