Mimarobaspor yenilgisi ile şok yaşayan 1966 Edremitspor, Bozcaadaspor’u deplasmanda mağlup ederek moral buldu. Burhaniye Belediyespor, Kuştepespor karşısında üç puanı hanesine yazdırdı. Gönen Belediyespor, Bigaspor ile yenişemedi, Etispor, Sultanbeyli’ye mağlup olarak liderlik koltuğunu bıraktı.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 12. Grupta mücadele eden temsilcilerimiz 3. hafta da 4 maçta 2 galibiyet, bir beraberlik bir de yenilgi aldı. Haftaya lider başlayan Bandırma Etispor, haftanın derbi maçında Sultanbeyli’ye konuk oldu. Altı puanlı iki takımın mücadelesinden galip çıkan taraf Sultanbeyli oldu. Bandırma Etispor penaltı kaçırdığı maçta ilk yenilgisini alarak 6 puanda kaldı ve 4. sıraya geriledi. Geçtiğimiz hafta evinde Mimarobaspor’a kaybeden 1966 Edremitspor, Bozcaadaspor deplasmanında gülen taraf oldu. Yeşil sarılılar Bozcaadaspor karşısında 22 de Ali Tayfun Akbey’in golüyle 1-0 öne geçti. İlk yarı bu golle 1-0 Edremitspor’un lehine sonuçlandı. İkinci yarıda her iki takımda gol için çaba gösterdi. 56 da Ali Tayfun Akbey kırmızı kartla oyun dışında kaldı. İlerleyen dakikalarda sahada 10 kişi ile mücadele eden 1966 Edremitspor, 90 da Barış Kılıç’ın ayağından bulduğu golle farkı ikiye çıkarttı. Maçta 2-0 sona erdi ve yeşil beyazlılar ligde ilk galibiyetini elde etmenin sevincini yaşadı. 1966 Edremitspor bu galibiyet ile puanını 4’e çıkartarak 7. sırada yer aldı.

BURHANİYE GALİBİYETLE TANIŞTI

Burhaniye Belediyespor, Kuştepespor’u konuk etti. Haftaya 1 puanla giren Burhaniye Belediyespor rakibi karşısında 14 de Kadir Kaya ile 1-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca ilk yarı 1-0 sona erdi. İkinci yarıda yine üstün olan taraf Burhaniye Belediyespor’du. 60 da Kadir Kaya, kendisinin ve takımının 2. golünü attı ve maçta 2-0 Burhaniye Belediyespor’un galibiyeti ile sona erdi. Burhaniye Belediye Başkanı Ali Kemal Deveciler’in de izlediği maçta Burhaniye Belediyespor ligde ilk galibiyetini elde ederek puanını 4’e yükseltti ve 6. sırada yer aldı. Gönen Belediyespor ise evinde Bigaspor ile karşılaştı. İlk yarısı gol düellosuna sahne olan maçta Gönen Belediyespor’un golleri Emre ve Mert’ten geldi. İlk yarı karşılıklı atılan gollerle 2-2 sona erdi. İkinci yarıda başka gol olmayınca taraflar birer puana razı oldu. Gönen Belediyespor 4 puan ve averaj ile kendine 5. sırada yer buldu.




KAYNAK: İHA