Bölgesel Amatör Lig’in 3. haftasında 1966 Edremitspor, Bozcaadaspor ile deplasmanda karşılaşacak. Edremitspor’da hedef galibiyet.

Bölgesel Amatör Lig(BAL) 12. Grupta mücadele eden temsilcilerimizi zorlu rakipler bekliyor. Ligde geride kalan iki haftada bir beraberlik bir yenilgi alan 1966 Edremitspor, Pazar günü Bozcaadaspor ile deplasmanda karşı karşıya gelecek. Ligde 1 puan ile 12. sırada yer alan yeşil sarılılar, 2 puan ile 9. sırada yer alan rakiplerini mağlup ederek ligde galibiyet ile tanışmak istiyor. Grupta haftanın maçı ise ligde ikişer galibiyet ile 6’şar puana sahip ve ilk iki sırayı paylaşan takımlar Sultanbeyli Belediyespor ile Etispor arasında oynanacak. Balıkesir temsilcisi Etispor averaj ile birinci sırada yer alıyor. Etispor 5 gol atıp kalesinde iki gol görürken, Sultanbeyli Belediyespor 4 gol attı, 2 gol yedi. İstanbul’da oynanacak olan zorlu 90 dakikadan nasıl bir sonuç çıkacağı merak ediliyor. Gruptaki diğer temsilcilerimizden Gönen Belediyespor Bigaspor’u, Burhaniye Belediyespor’da Kuştepespor’u konuk edecek.

SAMİ GÖKTEKE EDRO’DA

BAL 12. grupta ilk iki hafta da arzu ettiği sonuçları elde edemeyen 1966 Edremitspor, savunmasına takviye yaptı. Edremitspor, geçen sezon Kepez Belediyespor forması giyen ve 3. Lige çıkma başarısı gösteren Sami Gökteke’yi renklerine bağladı. Sarıyer, 1920 Maraş, Tavşanlı Linyit, Diyarbekir ve Ankara Demirspor formaları da giyen 28 yaşındaki oyuncu profesyonel liglerde 85 maçta oynadı.

 




KAYNAK: İHA