Dursunbey Belediyespor ile Balıkesir Yıldızspor, haftanın maçında Dursunbey’de karşı karşıya gelecek. 7 de 7 yapan iki takımın 90 dakikalık mücadelesinden nasıl bir sonuç çıkacağı merak ediliyor.

Balıkesir birinci amatör küme Merkez B grubunda haftanın maçı Dursunbey’de oynanacak. Grupta ilk iki sırada yer alan ve aynı puana sahip iki takımın mücadelesinden çıkacak olan sonuç merak ediliyor. Pazar günü saat 14.00 de Dursunbey İlçe Stadı’nda oynanacak olan müsabakada averaj ile ilk sırada yer alan ve 21 puana sahip Dursunbey Belediyespor, takipçisi 21 puanlı Balıkesir Yıldızspor’u konuk edecek. Ligde en çok atan takım ile en az gol yiyen takımın mücadelesi öncesinde nefesler tutuldu. Dursunbey Belediyespor, 7 maçta 38 gol atarken kalesinde 6 gol gördü. Balıkesir Yıldızspor ise 28 gol attı, kalesinde ise 3 gol gördü. Grupta Dursunbey Belediyespor 38 gol ile en çok gol atan takım, Balıkesir Yıldızspor’da kalesinde gördüğü 3 gol ile en az gol yiyen takım unvanını elinde bulunduruyor.

“DOSTLUK KAZANSIN”

Her iki takım teknik direktörleri maç öncesinde centilmenlik mesajları verdi. Dursunbey Belediyespor teknik direktörü Eşref Erkekoğlu, ligin ilk yarısının bitimine iki hafta kala kritik bir maç oynayacaklarını söyledi. Ligde 7 de yedi yapan iki takımın mücadelesinde kazananın dostluk olmasını arzu ettiklerini belirten Erkekoğlu, “Ligde erken final niteliğinde bir maça çıkacağız. Evimizde oynayacağımız maçı kazanarak galibiyet serimizi sürdürmek istiyoruz. Ancak zorlu 90 dakikada önceliğimiz iyi futbol ve centilmence bir mücadele olması. Sahada kazanır ya da kaybedersiniz. Bu futbolda var. Ama önemli olan dostça mücadele etmek. Bizim önceliğimiz müsabakanın dostça ve centilmence geçmesi” diye konuştu. Averaj ile ikinci sırada yer alan Balıkesir Yıldızspor’un teknik direktörü Müjdat Yörük, zor bir maça çıkacaklarını belirterek, “Ligin en az gol yiyen takımı olarak ligin en çok gol atan takımı ile deplasmanda mücadele edeceğiz. Bizde rakibimiz de şu ana kadar 7 maçın yedisini de kazandık. Biz galibiyet serisini Dursunbey deplasmanında da sürdürmek istiyoruz. Rakibimiz de kazanmak isteyecek. Ancak bizim zorlu 90 dakika da önceliğimiz centilmenlik. Futbol üç ihtimalli bir oyun. Kazanmak da var kaybetmek de var. Ama önemli olan sahada dostça mücadele. Sonuç ne olursa olsun kazanan dostluk olsun” dedi.     

Haber: Doğancan Balık