Balıkesir birinci amatör küme Merkez B grubunda kıyasıya yarış devam ediyor. Averaj ile liderlik koltuğunda oturan Dursunbey Belediyespor, hafta sonu Alihikmetpaşa Tesisleri’nde Pamukçu Belediyespor’un konuğu oldu. Dursunbey Belediyespor rakibi karşısında 90 dakika boyunca etkili bir futbol ortaya koydu ve sahadan 9-0 gibi farklı bir skor ile ayrıldı. Bu sonuçla Süper Amatör Lig ve birinci ligde toplam 7 grupta mücadele eden takımlar arasında en çok gol (38) atan takım unvanını da ele geçiren Dursunbey Belediyespor, 7 maçta 7 galibiyet ile 21 puan ve averaj ile zirvedeki yerini korudu. Eşref Erkekoğlu’nun talebeleri hafta sonu Dursunbey’de 7 maçta 7 galibiyet ile ikinci sırada yer alan Balıkesir Yıldızspor ile karşı karşıya gelecek. Dursunbey Belediyespor teknik direktörü Eşref Erkekoğlu, öncelikli hedeflerinin her maç iyi futbol oynamak olduğunu belirterek, sezon başında belerledikleri hedefe emin adımlarla yürüdüklerini söyledi. Teknik adam Erkekoğlu, Pamukçu Belediyespor maçında ortaya koydukları mücadeleden dolayı oyuncularını kutladı ve Pamukçu Belediyespor’a da centilmence mücadelesinden dolayı teşekkür etti.      

HAKEMLER: Taner Bozdemir, Mehmet Akif Avcı, Okan Dürgün

PAMUKÇU BELEDİYESPOR: Bahattin, Hasan (Muhammed), Özcan, Melih (Hasan kumru), Mustafa, Yunus, Hakkı, Özhan, İsmail, İbrahim (Muharrem), Younes

DURSUNBEY BELEDİYESPOR: Samet (Yunus), Beytullah, İsmail Asal (Hamitcan), Deniz, İlker, Coşkun, Nurullah, Sertan (O. Sıraç), İsmail, Cenker, Erkay (Ali Rıza)

GOLLER: Dk. 17-22-32-52-81 Cenker, Dk. 29 Sertan, Dk. 64 (P) Deniz, Dk. 72-80 Erkay

Haber: Doğancan Balık