Altı yıl önce kendisine hizmet pasaportu verilmesini engellemek isteyen ve bu sebeple mecliste red oyu kullanan büyükşehir belediye meclis üyelerine sitem eden şampiyon boksör Ali Eren Demirezen, “Oturduğunuz koltukların hakkını verin. Genç ve başarılı Balıkesirli sporculara destek olun” dedi.
Profesyonel boksta 4 Avrupa şampiyonluğunun bulunan Balıkesirli milli ağır sıklet boksörü Ali Eren Demirezen, Büyükşehir Belediye Meclisinde aldığı başarı belgesinin ardından yaptığı konuşmada 6 yıl önce kendisine hizmet pasaportu verilmesini engellemeye çalışan meclis üyelerine sitem etti.
Meclis kürsüsünden bir konuşma yapan Demirezen, 6 yıl önce içinde uhde kalan yaşadığı bir olayı anlatarak meclis üyelerine adeta ayar verdi.
Meclis üyelerine başarılı genç sporculara destek olmaları çağrısında bulunan Demirezen özetle şunları söyledi; “Bizleri davet ettiğiniz için teşekkür ederim. Şimdi burada söyleyeceklerimi Yücel Başkan dahil 6 sene önce bu koltuklarda oturmayanlar üzerine alınmasın. 6 senedir ben bu anı bekliyorum. Altı sene önce Edip başkan Ali Eren Demirezen’in yurt dışında dövüşebilmesi için meclise hizmet pasaportu verilmesi için bir önerge sunmuştu. Ama o dönemdeki meclis üyelerinin bazıları red cevabı vermiş. Bir Balıkesirli olarak 6 senedir bu anı bekliyorum. Bu red oyunu neye dayanarak neden kardeşinize kullandırınız merak ediyorum.
Hepiniz büyüğümsünüz. Oturmuş olduğunuz koltuklarda kesinlikle genç kardeşlerimize, memleketimize, Balıkesir’e sahip çıkalım. Yarın öbür gün siz yoksunuz belki yarın öbür gün bizler burada olacağız bu memleket için elimizden geleni yapalım.”
KAYNAK: İHA
Yorum yapın