Merkez birinci amatör küme B grubunda Balıkesir Menteşspor ile Ceylanspor karşı karşıya geldi. Ligde galibiyet hasreti çeken Menteşspor, zirve mücadelesi veren rakibi karşısına galibiyet için çıktı. Ancak 3 de kalesinde gördüğü golle 1-0 geriye düştü. 31 de Özgür kendisinin ve takımının ikinci golünü kaydetti. 44 de Semih ile farkı bire indiren Menteşspor, devreye umutlu girdi. İkinci yarıda her iki takımda bulduğu fırsatları değerlendiremedi. 89 da günün golcüsü Özgür kendisinin ve takımının üçüncü golünü kaydetti ve skor 3-1 oldu. 90 da Menteşspor Emir ayağından bulduğu golle farkı bire indirdi ancak kalan dakikalarda başka gol olmayınca Ceylanspor sahadan 3-2 galip ayrılarak puanını 9’a yükselterek üçüncü sırada yer aldı. Menteşspor ise 1 puanda kaldı.

 

HAKEMLER: Görkem Hasırcı, Hasan Karaçoban, Hacı Uysal

BALIKESİR MENTEŞSPOR: Ensar, Mücahit, Osman, Emir, Zekican (Oğuz), M. Abdülbaki, Oğuzhan, Semih (Oğuzhan), Zekeriya, Emir (Fatih), Umut (Zeyd)

CEYLANSPOR: Ferhat, Adem, Akın (Çağrı), Mertcan, Burak (İlker), Orhan, İsmail, Yusuf (Mustafa), Özgür, Furkan, Abdi (İsmail Gültekin)

GOLLER: Dk. 44 Semih, Dk. 90 Emir (Menteşspor), Dk. 3-31-89 Özgür (Ceylanspor)

Haber: Doğancan Balık